Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce salariu trebuie să ai pentru un credit 40000 euro pentru achiziționarea unei mașini electrice?

Twitter
ffghtw

Mobilitatea ecologică, conducerea silențioasă și economiile la bugetul dvs. de benzină vă aparțin! Deși un pic mai scump de cumpărat, din punct de vedere energetic costă mult mai puțin comparativ cu un motor termic. Și acesta nu este singurul avantaj: costurile de întreținere sunt, de asemenea, mai mici și participați zilnic la conservarea mediului. Emisiile de carbon zero atunci când vă deplasați înseamnă o calitate a aerului mai bună pentru toată lumea. Doriți, de asemenea, să combinați confortul la volan cu problemele de mediu? Descoperiți împrumutul pentru mașini electrice!

Mașinile electrice: vehicule ecologice mai eficiente, cu o autonomie mai mare

Piața a crescut foarte mult și toate mărcile și dealerii auto au decis să ofere vehicule ecologice. Mașinile oferite combină acum estetică, confortul la volan, echipamentul standard și o autonomie sporită pentru a realiza atât călătorii scurte, cât și pe distanțe mai mari. În plus, rețeaua de stații de încărcare a crescut, de asemenea, exponențial în toată țara și chiar în Europa.

Simulare credit auto: calculați costul împrumutului dvs. personal pentru vehicul verde

Cu siguranță ați auzit de „împrumut auto verde” sau „împrumut auto ecologic”. Acestea sunt toate denumirile care se referă la „creditul mașinilor electrice”. Acesta este același tip de împrumut auto în rate fără biroul de credit: un împrumut clasic de consum (împrumut personal) cu amortizare și la o rată fixă. Înainte de a vă hotăra și de a vă angaja în acest lucru, trebuie să cunoașteți toate condițiile de împrumut. Puteți face acest lucru făcând o simulare de credit auto pe site-ul băncii la care aveți deja salariul sau printr-o simplă căutare pe google.

Acest lucru vă va permite să studiați fezabilitatea proiectului dvs. de achiziție a vehiculului electric pe baza veniturilor dvs. și a capacității dvs. de rambursare. De asemenea, puteți decide să mergeți la o sucursală a unei bănci pentru a fi consiliat de un expert și a beneficia de sfaturi personalizate pentru împrumutul dvs.. Datorită simulării, cunoașteți DAE (dobânda anuală efectivă), valoarea dobânzii, durata angajamentului (numărul de rate de onorat) în funcție de plata lunară aleasă. Astfel, aveți o viziune clară și globală a proiectului dvs. din punct de vedere financiar, deoarece știți costul total al împrumutului pentru viitoarea dvs. mașină electrică.

Apoi vi se va cere să aduceți documentele justificative necesare pentru studierea dosarului dvs. de către comitetul de experți. Aceștia vă vor oferi apoi un răspuns final și, dacă dosarul este acceptat, puteți să vă semnați contractul de împrumut în format electronic sau pe suport de hârtie. Suma solicitată va fi apoi plătită în contul bancar pe care l-ați comunicat în termenul legal pentru eliberarea fondurilor. Apoi puteți finaliza achiziționarea unui vehicul electric nou sau uzat la o reprezentanță sau de la o companie particulară.

Bineînțeles că prețul unei mașini electrice este mai ridicat decât cel al unei mașini obișnuite, dar suma de 40.000 de euro ar trebui să fie de ajuns. Și dacă va întrebați ce salariu trebuie să ai pentru un credit 40000 de euro, răspunsul nu e atât de simplu. Totul depinde de numărul de rate pe care doriți să-l aveți, veniturile per total, starea civilă și altele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.