Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se ascunde în spatele atacului lui Victor Ponta

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a băgat bățul prin gard chiar în timpul Comitetului Executiv al PSD. Ponta a spus că acest Guvern este ca un avion condus cu patru manșe, dintre care una este a Sistemului. Referirea la Sistem se traduce prin infiltrarea serviciilor secrete în Executiv și nu este prima oară când Victor Ponta sugerează că ofițeri acoperiți ajung la vârful PSD.

Citește și: Traian Băsescu aruncă BOMBA despre Tudorel Toader, propus ministru al Justiției

Citește și: S-a aflat SECRETUL lui Victor Ponta: 'Eu am fost primul om contactat'

”Acum vad Guvernul "Grindeanu" (pe care l-am votat si al carui succes m-ar face foarte fericit si linistit) cum are deja 4 piloti ! Langa Premier trage de mansa cu toata puterea si presedintele Iohannis (instalarea cu forta in capul mesei de la Palatul Victoria sau somatiile legate de buget sunt elemente evidente) / trage vizibil si Presedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar ca a anuntat la inceput membrii Cabinetului dar ii si coordoneaza direct si prezinta public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasa pentru bietii ministri) / exista din ce in ce mai vizibil si public si a patra "mana" pe mansa - cea a Sistemului care transmite prin vocea Procurorului General sau al Procurorului Sef DNA ce ordonante sau legi trebuie sa adopte sau sa nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate sa fie Ministru sau Secretar de Stat - ba chiar si cate salarii se pot mari din ipoteticele si fantezistele "prejudicii" ( nu are rost sa va spun ca in 2016 cu Guvernul Tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!”, a fost declarația lui Ponta care a încins spiritele.

Dacă privim retrospectiv, Victor Ponta a mai făcut referire la ofițeri acoperiți atunci când un anumit personaj tindea să ajungă la vârful PSD.

”Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa îşi dea demisia din funcţia de Preşedinte al PSD! Trebuie să ţină Partidul unit, să câştige alegerile locale şi parlamentare şi să ferească PSD de toţi "ofiţerii" acoperiţi sau descoperiţi care vor să îl preia! Clar?”, scria Victor Ponta.

La momentul acestei declarații, pe surse, s-a aflat faptul că Victor Ponta se referea la deputatul Mihai Tudose. Coincidență sau nu, Victor Ponta vorbește din nou despre Sistem și ofițeri acoperiți chiar în ziua în care Mihai Tudose este desemnat în CeX-ul PSD ministru al Economiei.

Dacă la acest lucru se referea Victor Ponta, atunci este o lovitură indirectă și pentru Liviu Dragnea, cel care spunea că în România sunt prea mulți acoperiți și promitea că în Guvernul condus de PSD nu vor mai fi oameni dirijați de serviciile secrete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.