Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se ascunde in spatele ultimatumului lui Dragnea. Marea durere din PSD

liviu dragnea psd

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a dat sambata un ultimatum premierului Dacian Ciolos sa rezolve pana marti problema salariului minim pe economie, pe care acesta a anuntat ca nu il va mari pana nu va avea un studiu de impact.

Insa nemultumirea in PSD si implicit a lui Liviu Dragnea nu ar fi legata de salariul minim. Presiunea pe care o face asupra Guvernului este tine de marea durere a alesilor locali - fond de echilibrare a bugetelor locale.

Din acest fond primeste bani administratia locala pentru a-si putea acoperi cheltuielile. Insa, asa cum se intampla de ani buni, banii sunt directionati preferential catre primarii aflati la putere si nu doar pentru nevoi reale, ci si pentru lucrari sau actiuni mai putin importante sau prioritare.

Ministerul Dezvoltarii condus de Vasile Dancu nu va mai face insa alocari de fonduri la fel ca pana acum si asta tocmai in anul 2016, an electoral. Guvernul Ciolos si-a propus sa acorde finduri dupa prioritati si nevoi.

Astfel este foarte posibil ca multe comunitati conduse de PSD sa fie puse la coada listei, fiindca au beneficiat de fonduri in anii trecuti, iar comunitatile conduse de PNL ar putea fi avantajate, tocmai pentur ca proiectele lor au fost amanate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.