Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se va întâmpla cu averea IMPRESIONANTĂ a lui George Michael

www.mirror.co.uk
George Michael

George Michael s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, vestea morții sale zguduind din temelii întreaga lume. În urma muzicii sale excepționale va rămâne și o avere absolut impresionantă, estimată la circa 200 de milioane de dolari.

Ce se va întâmpla cu toate bunurile sale după moartea sa neașteptată rămâne însă un mister. George Michael nu era căsătorit în momentul în care a încetat din viață. De fapt, el nu a fost niciodată căsătorit legal, conform celor de la Bustle. De asemenea, nu a avut niciodată copii.

Citește și: ULTIMELE IMAGINI cu George Michael: Cum arăta cântărețul cu câteva luni înainte să moară - FOTO

Totuși, celebrul star britanic a avut diverși membri ai familiei implicați în afacerile sale, relatează BBC, care face trimitere la declarația data de agentul artistului, prin care i-a anunțat, duminică, tristul sfârșit. Acesta i-a menționat pe tatăl și fratele lui George, care au cerut admiratorilor și presei să trateze cu respect acest moment tragic din viață lor.

O altă membră a familiei, cu care însă George Michael a avut o relație mai tensionată, este sora lui, relatează reporterii britanici. Această l-a acuzat în trecut că nu o ajută financiar, iar în 2004 a fost evacuată din apartamentul ei din Londra, anunță Libertatea.

Cum natura relației lor nu a fost clarificată de familie după decesul artistului, nu este exclus că această să apeleze la instanță pentru a participă la împărțirea averii. George Michael „s-a stins din viață în liniște, acasă”, în urmă unei probleme cardiace, fiind găsit în dimineață de Crăciun, după cum a precizat managerul sau, Michael Lippman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.