Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMELE IMAGINI cu George Michael: Cum arăta cântărețul cu câteva luni înainte să moară - FOTO

www.tvguide.com
George Michael

George Michael, unul dintre cei mai mari cantareti pop din lume, a murit de Craciun, la varsta de 53 de ani. Conform primelor informatii aparute in presa internationala imediat dupa cumplita veste, o posibila cauza a mortii sale ar fi insuficienta cardiaca, insa informatia nu a fost confirmata. Mai multe tabloide britanice au publicat imagini cu artistul la ultima sa aparitie publica. Iar schimbarea este una complet diferita fata de cea cu care isi obisnuise fanii: de la o silueta atletica si un corp perfect, George Michael se schimbase complet, luase foarte mult in greutate si era vizibil obosit.

Citeste si: Suferința TERIBILĂ pe care o îndura George Michael: A cheltuit o sumă COLOSALĂ pe lună

Cantaretul a fost fotografiat in septembrie, alaturi de cativa prieteni, intr-un restaurant din Oxfordshire, scrie Daily Mail. George Michael a decedat duminica la locuinta sa din Goring, comitatul Oxfordshire, la vest de Londra, transmit EFE si AFP, citand BBC, care arata ca moartea sa nu este considerata suspecta de politia britanica, anunta Stirileprotv.ro.

"Sunt profund socat. Am pierdut un prieten drag, cel mai amabil si generos suflet si un artist stralucit. Gandurile mele se indreapta spre familia sa si toti fanii sai", a reactionat, pe Instagram, cantaretul britanic Elton John, citat de AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.