Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spun liberalii după desemnarea lui Cătălin Predoiu: 'Este păcat că au fost atâtea bâlbe'

PNL

Copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat vineri că 'este păcat că în partid au fost bâlbe' până când s-a stabilit candidatul final pentru fotoliul de primar general al Capitalei şi, totodată, că crede în şansele lui Cătălin Predoiu de a câştiga funcţia. "Cătălin Predoiu, cred că este un candidat redutabil, cu şanse mari să câştige Primăria Generală a Capitalei (PGC). Este păcat că au fost atâtea bâlbe şi nu putem fi ipocriţi să nu recunoaştem că nu ne-am simţit confortabil pe acest parcurs pe care PNL nu a arătat o funcţionare aşa cum ar fi trebuit, dată fiind seriozitatea reală a instituţiei PNL. Au fost nişte erori comise, dar nu cred că merită să ne oprim asupra lor, ci trebuie să privim înainte, să ne concentrăm să facem o campanie cât mai bună peste tot, pentru toţi candidaţii noştri (...)", a declarat Nicolae Robu vineri, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări.

În urmă cu o săptămână, el a afirmat, tot într-o întâlnire cu presa, că 'modul în care se iau deciziile importante, în ultimul timp, la nivelul conducerii centrale a partidului, nu sunt confortante pentru membrii partidului', referindu-se la anunţul privind candidatura lui Marian Munteanu PGC.

El a punctat atunci şi faptul că PNL nu este un partid de 'yes-meni'. Vicepreşedintele PNL, Nicolae Robu, a mai afirmat, astăzi, că unii au înţeles greşit atitudinea sa 'deschisă'. "Dar eu nu pot să mă schimb şi nu mi-aş ierta-o dacă aş ajunge vreodată să fiu timorat să am inhibiţii (în PNL, n.r.). Cred că mi-am dobândit, prin seriozitate şi muncă, o poziţie din care îmi permit să spun deschis ceea ce gândesc, iar atunci când sunt critic faţă de ceea ce se întâmplă în organizaţia în care sunt şi eu membru, nu trebuie interpretat că am făcut un deserviciu organizaţiei', a comentat Robu, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.