Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Andreea Marin despre comportamentul 'rivalei' Mihaela Radulescu

andreea marin mihaela radulescu

Presa a speculat de ani buni rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, insa cele doua nu au avut prea multe declaratii publice in care sa se atace reciproc. Ambele au preferat sa fie evazive cand a venit vorba despre o eventuala rivalitate.

Intr-un interviu recent Andreei Marin i s-a ridicat mingea la fileu pentru a o critica pe Mihaela Radulescu, contestata de multi pentru comportamentul sau si pentru comentariile pe care le-a facut de cand a aparut la emisiunea Romanii au talent.

"Nu este un subiect de interes pentru mine, este tot ce pot spune! V-am răspuns!", a exclamat Andreea Marin, zâmbind, potrivit ziarulring.ro

"Suntem fundamental diferite ca persoane. Ne dorim lucruri diferite de la viaţă. Punem în practică lucrurile în mod diferit. Asta chiar dacă unii caută de multe ori similitudini forţate. Normal că mergem amândouă pe stradă. Felul în care facem lucrurile, însă, are în spate o abordare diferită. Din câte puteti observa, scopurile noastre în viaţă sunt diferite. Modul de-a ne exprima public e altul. Atunci, din punctul meu de vedere nu poate fi vorba de o concurenţă între două persoane care au ca punct comun faptul că au făcut televiziune o dată", declara, în trecut, Andreea Marin, pentru revista Ok!Magazine.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.