Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune China după investirea noului preşedinte al României Klaus Iohannis

china romania

România este una dintre primele tari care au stabilit relatii diplomatice cu Republica Populara Chineza, iar Beijingul îsi doreste în continuare consolidarea relatiilor cu Bucurestiul, a afirmat luni o purtatoare de cuvânt a diplomatiei chineze, Hua Chunying, în declaratii publicate pe site-ul MAE chinez.

Rugata sa comenteze cu privire la impactul învestirii noului presedinte al României Klaus Iohannis asupra relatiilor bilaterale, Hua, vorbind în cadrul unei conferinte de presa regulate, a precizat ca presedintele Xi Jinping i-a transmis duminica felicitarile sale noului sef al statului român.
'De la stabilirea relatiilor diplomatice, legaturile dintre China si România s-au bucurat de o dezvoltare sustinuta si stabila, iar progrese au fost obtinute în schimburile si cooperarea din diferite domenii', a spus ea. 'Acest an marcheaza împlinirea a 65 de ani de la stabilirea relatiilor bilaterale si un deceniu de la stabilirea unui parteneriat oficial de cooperare prieteneasca între China si România', a adaugat responsabila.
'China pretuieste dezvoltarea relatiilor cu România si ramâne pregatita sa colaboreze cu partea româna pentru a continua evolutia relatiilor bilaterale', a conchis ea.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.