Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune sociologul Vasile Dîncu despre Cătălin Cîrstoiu: Un bun comunicator, este un tip sensibil la suferința oamenilor

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Ce spune sociologul Vasile Dîncu despre Cătălin Cîrstoiu: Un bun comunicator, este un tip sensibil la suferința oamenilor

Sociologul Vasile Dîncu, candidatul PSD-PNL la europarlamentare, a analizat candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

"Un candidat cum era Gabriela Firea care s-a luptat PNL avea mai puține șanse să aducă electoratul liberal. În cazul acesta am căutat un candidat care să aibă o altă dimensiune, care să poată să aducă electoratul.

Ne trebuia candidatul nostru. Nu putea să ne pună în undă proiectul altcineva.  În politică poți să și pierzi. Această luptă nu este terminată. În intenția de vot există o mobilizare până în ultima zi.

Cele două partide sunt mobilizate de șefii de filiale. Cătălin Cîrstoiu este un bun comunicator, este un tip sensibil la suferința oamenilor. Principala vulnerabilitate este că a fost lansat un pic prea târziu. Partidele cred că au mers pe ideea de a-și impune fiecare candidatul.

Nicușor Dan și-a îmbunătățit scorul, încrederea. Are un fel de calitate a inactivismului. Candidații vor fi destul de apropiați. În campanie se vor întâlni undeva în jur de 30 la sută.

Votul se personalizează la Capitală. Oamenii spun numele, apoi programul și abia pe locul trei este partidul", a spus Vasile Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.