Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce temă specială are Eurovisionul din Suedia

Eurovision 2016

De decenii întregi, viața politică a reprezentat o directivă majoră în concursul Eurovision, chit că a fost vorba despre țări vecine care au votat una pentru cealaltă, ori despre comentarii controversate ale acestora. În 2016, una dintre cele mai mari povești politice va lua locul central, pe fondul anunțului făcut de Måns Zelmerlöw, câștigătorul ediției de anul trecut, care a dezvăluit că în 2016, competiția va avea ca temă criza refugiaților, arată theindependent.co.uk.

"Este mai necesar ca niciodată să rămânem uniși și asta vom face și cu ocazia concursului Eurovision, unde multe din țările Europei se vor întâlni", a explicat Måns Zelmerlöw. "Evident că vrem să atingem acest subiect, orice altceva ar însemna să ne îngropăm capul în nisip".

Cântărețul a criticat decizia țării sale de a înăspri controalele la graniță.

"Trebuie să închidem granițele acum, așa că nu știu dacă am de ce să fiu mândru de asta". Declarația vine în contextul în care Suedia a declarat că va deporta 80.000 de solicitanți de azil anul acesta.

"Cu toții știm că ne confruntăm cu o situație extrem de dificilă în Europa. Deja știm că va fi un număr de dans, iar dansatorii vor exprima asta", a continuat Zelmerlöw.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.