Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea de-a 74-a ediţie a galei Tony Awards va avea loc pe 26 septembrie

capitalcultural.ro
premiile tony

Cea de-a 74-a ediţie a galei Tony Awards, care va recompensa cele mai bune interpretări şi producţii teatrale de pe Broadway din timpul sezonului 2019-2020, ce a fost scurtat de pandemia de coronavirus, va avea loc pe 26 septembrie, au anunţat miercuri organizatorii evenimentului, Broadway League, relatează site-ul cotidianului american The Wall Street Journal.

Cei mai mulţi dintre câştigători vor fi anunţaţi în cadrul ceremoniei principale, care va fi difuzată de serviciul de streaming Paramount+. Un program special conceput sub forma unui concert, intitulat "The Tony Awards Present: Broadway's Back!", va include mai multe interpretări artistice şi anunţarea câştigătorilor din principalele trei categorii ale galei - cel mai bun spectacol de teatru, cel mai bun musical şi cel mai bun remake al unui spectacol de teatru.

Concertul menţionat va fi transmis în direct de postul de televiziune CBS şi va fi difuzat pe serviciul Paramount+ şi aplicaţia mobilă a postului CBS, informează Agerpres.

În trecut, gala Tony Awards avea loc la Radio City Music Hall din New York. O purtătoare de cuvânt a organizatorilor a declarat că ediţia din acest an ar putea fi organizată în unul dintre teatrele de pe Broadway.

Cea de-a 74-a ediţie a galei Tony Awards, organizată de Broadway League şi American Theatre Wing, va coincide cu reluarea activităţilor în industria teatrului american. Mai multe show-uri de pe Broadway vor fi reluate spre sfârşitul verii şi începutul toamnei, inclusiv musicalul "Hadestown", care îşi va relua spectacolele începând cu data de 2 septembrie.

De obicei, gala Tony Awards are loc în luna iunie, însă evenimentul care trebuia să recompenseze producţiile din 2019-2020 a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19, care a dus totodată şi la întreruperea stagiunii de pe Broadway. Astfel, multe spectacole care ar fi fost cel mai probabil nominalizate nu au putut să aibă premierele la datele stabilite, iar numărul producţiilor nominalizate a fost mai mic.

Dintre producţiile eligibile, "Jagged Little Pill", care conţine piese din albumul omonim lansat de cântăreaţa Alanis Morissette în 1995, a primit 15 nominalizări - cele mai multe pentru un musical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.