Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mare gală de K1 din Moldova, în linie dreaptă. Dynamite Fighting Show promite show total

facebook.com
Ionel Arsene Catalin Morosanu

Unul dintre cei mai bine cotaţi luptători români ai momentului, Andrei Stoica, a semnat luni un acord cu Dynamite Fighting Show pentru cea de-a doua ediţie a conceptului, care va avea loc pe 19 octombrie la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, informează site-ul promoţiei.

Stoica, aflat în Top 10 mondial la categoria sa de greutate, poreclit Mister KO, a adunat 46 de victorii de-a lungul timpului, dintre care 27 au fost reuşite înainte de limită. În 2014, a fost răsplătit pentru cel mai frumos KO al anului, fiind desemnat şi Luptător Anului de către Clubul Jurnaliştilor Sportivi din România, iar între 2013 şi 2015 a deţinut centura mondială Superkombat la categoria super cruiser.

''Pentru mine este o mândrie că pot lupta în România, iar Dynamite Fighting Show a demonstrat încă de la prima ediţie că este o promoţie serioasă. Cred că este un pas normal pentru cariera mea şi cu siguranţă le voi oferi fanilor spectacolul pe care îl aşteaptă de fiecare dată din partea mea'', a declarat Andrei Stoica.

''Andrei este unul dintre numele de referinţă ale K-1 în România şi ne bucurăm că ni s-a alăturat în acest proiect frumos. Nu este doar un sportiv foarte bun, ci şi un model pentru tinerii care încep acest drum. În curând, vom anunţa toate detaliile legate de meciul său'', a declarat Cătălin Moroşanu, promotorul Dynamite.

Cătălin Moroşanu va lupta în main event-ul galei Dynamite Fighting Show de la Piatra Neamţ.

Și președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, promite un show de zile mari:

”Am avut astăzi o nouă întâlnire cu organizatorii Galei Dynamite Fighting Show pentru a pune la punct ultimele detalii privind evenimentul de la Neamț din 19 octombrie.

Gala din octombrie va fi cu siguranță evenimentul de cea mai mare amploare din regiunea noastră din această toamnă și mă bucur că noi, Consiliul Județean Neamț, suntem parteneri oficiali ai evenimentului, lucru care ne permite să promovăm județul la nivel național.

Vreau sa-i mulțumesc și pe această cale lui Cătălin Moroșanu, care cu prilejul întâlnirii de astăzi, mi-a făcut cadou o pereche de mănuși de luptă semnate de el.

Vă aștept pe toți la Neamț, pe 19 octombrie, pentru un eveniment memorabil!”, a spus șeful CJ pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.