Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mare RUȘINE pentru Donald Trump: Știrea venită din SUA

Donald Trump nebun

Cota de popularitate a lui Donald Trump în Statele Unite s-a îmbunătăţit de la alegerea sa la Casa Albă la 8 noiembrie, dar el rămâne preşedintele ales cel mai puţin apreciat din ultimele decenii, relatează AFP.

Potrivit mediei sondajelor recente calculată de site-ul Real Clear Politics, aproximativ 50% dintre americani au o opinie nefavorabilă despre republican, în timp ce 45% au o opinie favorabilă. În ziua alegerilor, 58% dintre alegători aveau o opinie negativă faţă de el, informează agerpres.ro.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

Potrivit unui sondaj CBS difuzat joi, peste o treime dintre americani se tem că republicanul va fi un preşedinte slab. Procentul era de 7% în privinţa lui Barack Obama în decembrie 2008 şi de 14% în privinţa lui George W. Bush în decembrie 2000.

Institutul Gallup, care efectuează astfel de sondaje de la alegerea lui Bill Clinton în 1992, susţine că Donald Trump că a bătut un record în legătură cu modul în care conduce tranziţia prezidenţială, cu 48% dintre participanţi care îi dezaprobă acţiunile şi 48% care le aprobă.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Comparativ, trei sferturi dintre americani aprobau tranziţia lui Barack Obama şi două treimi - pe cea a lui Bill Clinton.

Pe de altă parte, preşedintele ales Donald Trump a ridicat alte întrebări joi în legătură cu presupusul rol al Rusiei în atacuri cibernetice asupra unor partide şi persoane politice din SUA, precum şi în legătură cu răspunsul dat de Casa Albă sub preşedintele Barack Obama, notează Reuters.

Citește și: GAFĂ de zile mari a unei prezentatoare: A rămas în sânii goi, în fața telespectatorilor / VIDEO NECENZURAT

"Dacă Rusia sau o altă entitate a piratat, de ce a aşteptat Casa Albă atât de mult pentru a acţiona? De ce se plâng numai după ce a pierdut Hillary?", a scris Trump într-o postare pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.