Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceartă şi controverse dure la căpătâiul Regelui,între două jurnaliste,una de la PRO TV, una de la TVR: 'Fetița de la PRO TV voia puţin SCANDAL sau puţină FAIMĂ'

Inquam Photos / Octav Ganea
regele mihai

Regele Mihai a încetat din viaţă acum o săptămână, dar controversele şi scandalurile se ţin scai de Familia regală. De această dată, două jurnaliste s-au contrat dur în Elveţia. Camelia Csiki de la TVR o acuză pe corespndenta ProTV de minciună. Catafalcul Regelui nu ar fi stat în ploaie, aşa cum a spus jurnalista ProTV, Alexandra Tănăsescu, preluată apoi de toată presa. Csiki a devoalat totul pe facebook.

Citește și: Neașteptat! Hagi are, la Viitorul, un jucător mai BOGAT decât el! Cine este fotbalistul și ce afacere are familia sa

"O fetiță de la Protv, Alexandra Tănăsescu, care a stat mai mult pe lângă calorifer, venită de doar două zile în Elveția, a tot căutat scandal. Nu a găsit nimic și a inventat ea unul! M-am certat cu ea acolo, în biserică, atunci când ne-a spus ce transmite ea. Sicriul Majestății Sale a fost însoțit de tot staful prezent aici, chiar și de la București, dar și de apropiați, Dan Bădic și alții. La nici 5 minute dupa venirea mașinii mortuare la biserică, au ajuns și fiicele Regelui, cu o altă mașină, cum se poate vedea pe transmisia live a TVR. Nu aveau cum să încapă în mașina mortuară!!! Transmisia mea live a durat aproximativ 10 minute, este pe site-ul TVR. Se poate vedea lesne că sicriul nu a stat în ploaie și că nu a fost lăsat singur. Dar fetița de la Protv voia puțin scandal sau puțină faimă. Din păcate, a preluat-o toată presa. A se observa că nu i-am spus jurnalist, căci un jurnalist adevărat ar fi fost mișcat măcar de măreția evenimentului la care participă!", a scris jurnalista TVR.

Citește și: MAI face un apel pentru polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop! Solicitarea reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne

Reamintim că Alexandra Tănăsescu, corespondentul ProTV la Lausanne, a descris pe pagina sa de Facebook atmosfera din jurul funeraliilor Regelui Mihai, după ce luni sicriul fostului suveran a fost lăsat singur înainte și după slujba de la Biserica Ortodoxă.

“Ca om şi jurnalist, am participat la multe înmormântări, dar aceasta este de departe cea mai tristă. Şi nu pentru că este vorba despre Regele României, despre ultimul Rege al României, ci pentru că nu am simţit niciodată atâta singurătate în jurul unui sicriu.

Citește și: Gabriela Firea a fost „UMBRA” lui Mugur Isărescu! Ce funcții a avut actualul primar al Capitalei pe vremea când șeful BNR era prim-ministru

Regele a ajuns azi, la biserică din Lausanne, singur. După slujbă, fiicele sale, principesele Elena şi Sofia au plecat. La fel şi prietenii de-o viaţă. Am rămas noi, jurnaliştii, câteva măicuţe şi câţiva romani din Elveţia, care mai intra din când în când.

Aici e Mihai I, un om singur”, a scris Alexandra Tănăsescu pe pagina ei de Facebook.

Trupul Regelui Mihai a fost depus la Biserica Ortodoxă din Lausanne, cea în care şi-a botezat trei dintre fiice şi de unde şi-a dus pe ultimul drum mama, pe Regina Elena. Sicriul cu fostul suveran a ajuns la biserică neînsoţit de familie, adus şi lăsat în curtea lăcaşului, timp de o jumătate de oră, până când au venit două dintre fiicele sale, anunță Stirileprotv.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.