Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei 30 de români expulzaţi din UK au fost ridicaţi direct din închisori!

pixabay
boom
30 de români, au fost expulzați din Marea Britanie după Brexit: "Ne-au trimis înapoi în ţară, trebuie să ne apucăm de furat, muncă nu avem”
Primii români expulzaţi din Marea Britanie după Brexit au sosit în țară. Autorităţile britanice au organizat un zbor special, miercuri, pentru a trimite în ţară 30 de foşti deţinuţi, majoritatea condamnaţi pentru furt sau tâlhării. Unii dintre ei sunt eliberaţi de curând din închisoare, iar autorităţile de acolo se tem că ar putea recidiva, astfel că i-au adus sub escortă în ţara de origine. Oamenii au ajuns pe aeroportul din Otopeni la ora prânzului, supăraţi pe decizia britancilor de a-i obliga să părăsească Anglia. "Toţi venim de la puşcărie, acolo, de când a intrat în Brexit, fuge câinii cu covrigi în coadă. Toată lumea pune acasă ce prinde, bagă pe imigrări, pune acasă tot!”, spune Marian pentru digi24.ro

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.