Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei de-aici nu-şi doresc performanţă. Clar, cei care conduc n-au nicio treabă, se dau dinamovişti, spune Rednic după remiză

Facebook.com
Mircea Rednic

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a criticat conducerea FC Dinamo, precizând că “de când a fost preluat de domnul investitor”, clubul nu a avut performanţă şi că nu se doreşte performanţă, potrivit news.ro.

“Cei de-aici nu-şi doresc performanţă. Cred că şi-a dorit terenul de aici. Dinamo de când a fost preluat de domnul investitor nu a avut performanţă. Oamenii nu vor şi clar cei care conduc n-au nicio treabă, se dau dinamovişti... Păcat, nu se vrea...”, a spus Rednic pentru posturile care transmit Liga I.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

În ceea ce priveşte partida cu Dinamo, Rednic este de părere că rezultatul de 1-1 este echitabil. “Am început prost jocul, ei au avut o bară, plus penalti, după care noi am echilibrat. O posesie bună, păcat că nu am fost atenţi la ultima pasă. Mă bucur că repriza a doua am fost mult mai bine. În prima repriză l-am folosit pe Şerban, care a avut probleme de indigestie în ultimele zile. Per ansamblu este un rezultat echitabil. N-a fost un meci uşor, nu vreau să judec faza penaltiului. Jucătorii au ratat o primă. Trebuie să se gândească că este vorba de imaginea lor. Nu am ce s- le reproşez, e o perioadă grea pentru toată lumea. Mă bucur că în repriza a doua am revenit foarte bine şi pe un teren pe care parcă niciodată nu l-am văzut în starea asta”.

Formaţia Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I.

Au marcat Sorescu ’10 pentru gazde şi Andrei Cristea ’85 pentru oaspeţi, ambii din penalti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.