Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei de la IPJ Ilfov au făcut controale într-un complex comercial din Dobroeşti: Au întocmit 4 dosare penale şi au dat amenzi de 80.000 de lei

amenda

Patru dosare penale, peste 800 de articole vestimentare şi aproximativ 300 de perechi de încălţăminte confiscate de poliţiştii ilfoveni - este bilanţul unor controale desfăşurate într-un complex comercial din localitatea Dobroeşti, informează IPJ Ilfov. ''La data de 8 ianuarie, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au desfăşurat nouă controale la societăţi ce funcţionează într-un complex comercial din localitatea Dobroeşti, judeţul Ilfov. Activităţile au constat în verificări pe linia prevenirii şi combaterii contrafacerii de mărfuri, evaziunii fiscale şi comerţului illicit'', se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma controalelor efectuate, au fost întocmite patru dosare penale, dintre care două pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală şi două pentru comercializare a produselor contrafăcute. Totodată, au fost indisponibilizate 811 articole vestimentare în valoare de 8.000 de lei, precum şi aproximativ 300 de perechi de încălţăminte în valoare de 15.000 de lei, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 80.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.