Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei trei fraţi dispăruţi din Ruginești au fost găsiţi

digi 24
politia siguranta si incredere

Cei trei fraţi, două fete şi un băiat cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, căutaţi de autorităţi după ce nu au mai revenit la domiciliu de marţi seara, au fost găsiţi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Minorii au fost identificaţi în extravilanul comunei Rugineşti şi nu au fost victimele vreunei infracţiuni", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit echipelor de căutare, copiii au fost găsiţi în apropierea unei stâne, acolo unde locuiau împreună cu tatăl lor, cioban.

Autorităţile au fost alertate chiar de tatăl copiilor, după ce aceştia nu au mai revenit la domiciliu în cursul serii precedente.

"Miercuri dimineaţă, ora 7,28, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către tatăl a trei minori cu vârstele de 10, 12 şi 14 ani, un băiat şi două fete, din comuna Rugineşti, cu privire la faptul că aceştia nu au revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzuţi în cursul serii precedente, în jurul orei 21,00, într-un parc din comuna Rugineşti. Au fost constituite echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, care desfăşoară activităţi de căutare a minorilor", a precizat, miercuri, IPJ Vrancea.

La căutări a participat şi câinele de urmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.