Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel de-al 25-lea film 'James Bond' ar putea avea titlul 'Eclipse'

james bond

Cel de-al 25-lea film din franciza de succes "James Bond", care va fi regizat de cineastul american Cary Fukunaga și în care Daniel Craig joacă rolul celebrului spion pentru a cincea oară, ar putea avea titlul "Eclipse", potrivit The Independent, scrie Mediafax.

Titlul de lucru al filmului a apărut la sfârșitul săptămânii trecute, într-un anunț publicat pe site-ul mandy.com, dedicat locurilor de muncă din industriile creative. Cuvintele "James Bond" nu apar în anunț, dar producătorul filmului "Eclipse" este B25 Productions, compania înființată de EON pentru a produce cel de-al 25-lea lungmetraj al seriei.

Zvonuri anterioare indicau drept titlul "Shatterhand", pseudonim folosit în cărțile lui Ian Fleming pentru personajul negativ Ernst Stavro Blofeld.

Filmările pentru noul lungmetraj "James Bond" vor debuta pe 6 aprilie, la studiourile Pinewood din Londra și vor continua în Matera, Italia.

Cineastul american Cary Fukunaga este noul regizor al celui de-al 25-lea film din franciza "James Bond", după ce mai celebrul Danny Boyle s-a retras din proiect din cauza unor "diferende creative".

Citește și: Lucian Bute se RETRAGE! Anunțul făcut de marele pugilist român

Rami Malek, premiat cu Oscar anul acesta, pentru rolul lui Freddie Mercury din "Bohemian Rhapsody", ar putea juca rolul principal negativ.

Daniel Craig se va întoarce în rolul lui James Bond în acest film, care va fi lansat pe 8 aprilie 2020.

Precedentele două filme au fost regizate de Sam Mendes și au avut cele mai mari încasări din toată franciza: "Skyfall" a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar "Spectre" - 880,7 milioane de dolari.

În "Spectre", actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.