Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai bun marcator al Franţei, Olivier Giroud, povesteşte cum a trecut de la atacant la portar, la meciul cu Genoa

Sky Sports
Olivier Giroud

Atacantul Olivier Giroud a fost nevoit să ia mănuşile de portar la finalul meciului cu AC Milan de sâmbătă seara. Cel mai bun marcator al Franţei a reuşit o paradă decisivă, la partida cu Genoa, scor 1-0, conform news.ro.

După ce Mike Maignan a primit cartonaşul roşu în ultimele minute ale meciului din Serie A dintre Genoa şi AC Milan (0-1), disputat sâmbătă seara, Olivier Giroud s-a trezit în ghetele de portar. Stefano Pioli îşi făcuse toate schimbările, iar campionul mondial din 2018 s-a oferit voluntar să facă treaba.

"Ne-am gândit iniţial la Christian Pulisic, dar nu era cea mai bună opţiune din cauza înălţimii sale (1,78 m). Olivier (1,93 m) a apărut ca fiind soluţia potrivită şi a făcut o treabă bună. Ceea ce a făcut el este întruchiparea stării noastre de spirit, a mentalităţii noastre, a unui grup care vrea să dea mereu totul", a explicat antrenorul rossonero.

Golgheterul all-time al Franţei a făcut o dublă intervenţie decisivă, plonjând cu pumnul în faţa românului George Puşcaş şi apoi luând mingea chiar în faţa unui alt jucător al lui Genoa aflat în poziţie de a marca. "Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar", a spus Giroud pe platforma DAZN.

"Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să joc portar", şi-a amintit el, înainte de a posta pe reţelele de socializare o fotografie în care apare în tricou verde de portar, dedicat lui "Magic Mike" Maignan.

Cu această victorie, AC Milan a urcat pe primul loc în Serie A, depăşind-o pe Inter şi având două puncte avans.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.