Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai CĂUTAT număr de telefon din LUME, vândut pentru o sumă FABULOASĂ

pixabay.com
diverse, media, telefon

Un număr VIP de mobil a fost vândut pentru fabuloasa sumă de două milioane de dolari, în cadrul unei licitaţii din Abu Dhabi, relatează BBC în pagina online.

Numărul 777-7777, împreună cu abonamentul pus la dispozitie de Etisalat, operator telecom din Orient, a fost vândut cu aproape 7,9 milioane de dirhami (echivalentul a 2 milioane de dolari sau 1,3 milioane de lire sterline), notează cotidianul local The National, citat de BBC.

Cel care a plătit exorbitanta sumă pentru numărul VIP nici măcar nu este proprietarul de drept al interesantului număr, având în vedere legea din Emirate, şi anume: guvernul din Abu Dhabi deţine, tehnic vorbind, toate numerele de telefon.

Cumpăratorul va beneficia însă, timp de doi ani, de contractul oferit de operatorul Etisalat, ce constă într-un pachet Diamond Plus care conţine, lunar, 22.500 de minute gratuite, 22.500 de mesaje şi 100 GB de trafic de internet. Adică, 12 ore de convorbiri şi 725 de mesaje pe zi. Pe site-ul companiei de telefonie, pachetul VIP standard costă 230 de dolari pe lună.

La licitaţie au mai fost scoase şi alte numere căutate. De exemplu, numarul 777-7770 s-a vândut pentru 340.000 de dolari, mai scrie incont.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.