Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai cunoscut senator DESFIINȚEAZĂ o vedetă TV

scandal

Ilie Năstase a desființat-o pe Iulia Albu, după ce fashion editorul a spus despre soţia sa că și-a ales o rochie nepotrivită la un eveniment monden. Fostul număr 1 mondial i-a spus Iuliei Albu că o s-o încurce rău dacă se mai ia de el sau de Brigitte.

Scandalul s-a declanșat după ce Iulia Albu i-a acordat Brigittei trofeul BAU pentru modul în care îi sublinia formele trupului: „Din păcate, această rochie este prea mică pentru ea. În zona umerilor cât şi în zona sânilor, de aceea se şi ridică acel sutien, acele cupe, se ridică şi lasă la vedere sânul. O rochie transparentă poate fi purtată doar cu lenjerie neagră retro sau fără lenjerie deloc. Cum fireşte, nu o văd pe Brigitte să poarte fără lenjerie”, a spus Albu.

„Eu am fost cu soţia mea şi a luat rochia de la Ermanno, a dat 7500 pe ea, dacă nici rochia aia nu e... Eu ce am înţeles de la Brigitte, ea are operaţie şi şi-a ridicat rochia mai sus ca să n-o doară. E transparentă, n-are cum să meargă fără chiloţi, e nebună? Ce, Brigitte îşi permite să se îmbrace cum se îmbracă ea. Brigitte nu îşi pune materiale de draperii sau de plapumă cum îşi pune ea.”, a declarat Ilie Năstase în cadrul emisiunii CANCAN.RO de la România TV.

Citește și: Simona Halep a RUPT tăcerea: Ce a spus despre ea și Costa Sponte

„Bau să şi-l dea ei. Ea merită întotdeauna trofeul „Bau”, Ea e bau-bau! Îşi bate joc de oameni! Dar cine se crede domnişoara asta? Aţi văzut, îşi pune paie în cap, îşi pune găini în cap, porci, o să-şi pună o scroafă în cap. Vine cu purcelul după ea la emisiuni... bătaie de joc. Chiar nu înţeleg, ea a făcut vreo şcoală pe la Paris, că n-am auzit... Ea susţine că a făcut şcoala de arte. Lasă, artele sunt arte, prostia ei ce face pe la televizor e altceva. N-are nimic de a face cu arta la ce face ea şi cum se îmbracă. Eu am stat vreo 30 de ani la Paris şi am mai văzut modă. Dar n-am văzut pe nimeni îmbrăcat aşa, vorbesc serios.”, a mai spus Ilie Năstase despre Iulia Albu.

„E albă la propriu şi la figurat. Aţi văzut-o să-şi arate picioarele vreodată? Eu cred că trece calul printre picioarele ei. Critică pe toată lumea, de la picioare, la degete, că pantofii sunt mai mari cu jumătate de număr. Păi, ea nu se vede pe ea? Ar trebui să-i facă şi ei cineva un portret să vedem cât ea. Probabil minus douăzeci. Ea niciodată n-o să facă o ciorbă bună. Calitatea pe care o are nu iese ciorba bună. Din ea n-o să iasă niciodată o ciorbă bună. Găina bătrână face ciorba bună dar ea n-o să ajungă nici bătrână.”, a mai declarat fostul tenisman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.