Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai mare grup de pe Facebook din România se apropie de o cifră record

facebook

Grupurile de Facebook au devenit tot mai populare, sunt ușor de creat și de administrat. Cel mai mare grup românesc de pe Facebook este chiar grupul România cu peste 545.000 de utilizatori, grup creat și administrat de Liviu Trandafir.

Liviu este un tânăr care lucrează în mediul privat (specializat in IT&C/management/administrare) și care conform unui interviu pe care l-a acordat spune că s-a gândit să facă un grup pornind de la un test care ulterior a luat amploare şi s-a transformat într-un hobby pentru promovarea imaginii României în lume și conectarea românilor din diaspora cu cei din țară.

„În urmă cu patru ani mi-am făcut cont pe Facebook și, curios din fire, am testat toate opțiunile care există pe Facebook să văd ce sunt și am creeat grupul. Pe atunci majoritatea utilizatorilor se axau să creeze pagini, așa că eu am zis că vreau să mă axez pe un grup și l-am creeat cu numele România. În primii doi ani grupul nu prea a fost luat în seamă, dar după ce a trecut de 100.000 de membri a început să fie mai revelant. Un grup mi s-a părut că e mult mai dinamic decât o pagină, pentru că lumea poate interacționa mai bine, exista diversitate în postări și o mai liberă putere de exprimare a românilor. Pe o pagină, de exemplu, un utilizator obișnuit nu poate posta, ci doar comenta. Pe un grup, însă, orice membru poate posta iar mesajul să fie văzut de toata lumea. Asta duce implicit și la viralitate. Acest lucru a și făcut ca grupul să crească atât de repede”, a afirmat administratorul grupului România.

Facilitatea a reunit proiecte umanitare, de susținere și mobilizare a românilor în campanii destinate informării publice, a militat pentru stoparea fraudei și corupției la cel mai înalt nivel, pentru stoparea exploatării masive și ilegale de resurse naturale și pentru încurajarea tinerelor talente (și multe alte activități culturale și pentru divertisment).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.