Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai modern centru destinat copiilor între 0-3 ani, inaugurat de Primarul Sectorului 4

Tourist Informator
Primaria Sector 4

Ziua Internațională a Drepturilor Copilului (20 noiembrie) este marcată în Sectorul 4 de două evenimente importante, potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Începând cu orele 11.00, primarul Daniel Băluță va primi la sediul Centrului de Zi pentru Recuperare Copil cu Dizabilităţi “Harap Alb” din strada Șoldanului nr 80A, Sector 4, reprezentanții  Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA Romania) și ai Ambasadei Republicii Turcia în România. În prezența acestora și a altor invitați de marcă atât din administrația publică centrală, cât și din mediul diplomatic, primarul sectorului 4 va recepționa două microbuze adaptate pentru copiii cu dizabilități în scaun rulant, donate de TIKA. Aceste vehicule vin  să îmbunătățească parcul auto ce deservește peste 100 de copii cu dizabilități. Prin asigurarea transportului acestor copii, facilităm accesul la servicii sociale și creștem șansele de integrare școlară, socială și ulterior profesională.

După o scurtă vizită pe care invitații o vor face în incinta Centrului de Zi pentru Recuperare Copil cu Dizabilităţi “Harap Alb”, primarul Daniel Băluță va inaugura  Centrul de Educație Timpurie „Neghiniță”, cea mai nouă structură din cadrul DGASPC Sector 4, cu programe educative și de îngrijire a copiilor cu vârste între 0-3 ani, inclusiv a celor cu dizabilitați.  Mai mult, copiii cu dizabilități înscriși la Centrul „Neghiniță” au acces la servicii complexe de recuperare asigurate de specialiștii noștri (logopedie, kinetoterapie, terapie inovativă asigurată în incinta camerei senzoriale a centrului și a clubului Montessori). Totodată, pentru a veni în întâmpinarea unui număr cât mai mare de părinți, la nivelul Centrului „NEGHINIȚĂ” a fost înființată și o grupă specială destinată sugarilor.

Prin inaugurarea acestui nou centru, ce dispune de 45 de locuri, DGASPC Sector 4 trece pe primul loc în București în ceea ce privește numărul total de locuri disponibile în creșe (peste 1000 de locuri). Putem spune că nevoia de astfel de servicii de sprijin pentru părinți în ceea ce privește reconcilierea vieții de familie cu cea profesională este pe deplin asigurată.

Citeşte şi: LOVITURĂ - ANAF şi DNA au intrat pe fir şi se implică în partajul soţilor Ghiţă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.