Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai scurt discurs de la gala premiilor Oscar a fost premiat: Ce a primit câştigătorul din partea prezentatorului Jimmy Kimmel

news.ro
academia americana de film oscar

Prezentatorul galei Oscar 2018, Jimmy Kimmel, a premiat cu un skijet câştigătorul care a avut cel mai scurt discurs de acceptare a unui trofeu, acesta revenindu-i designerului de costume Mark Bridges, scrie NEWS.RO, citând hollywoodreporter.com.

Citeşte şi: Avertisment extrem de DUR al unui miliardar: Se prevede o nouă CRIZĂ economică mondială. Semnal de ALARMĂ pe monedele virtuale

Bridges a câştigat trofeul Oscar la categoria „Cele mai bune costume”, pentru filmul „Phantom Thread”.

Potrivit lui Jimmy Kimmel, prima gală Oscar a durat doar 15 minute, dar „toată lumea s-a plâns” şi atunci.

Anunţând concursul pentru „cel mai scurt discurs de acceptare a premiului”, Kimmel a glumit spunând că dacă se va ajunge la egalitate, skijet-ul va fi câştigat de Christopher Plummer.

Pe parcursul galei, Kimmel le-a amintit participanţilor despre acest concurs. După ce Sam Rockwell a acceptat premiul la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar” (pentru interpretarea în filmul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”), Kimmel a anunţat că acesta a stabilit un record al serii – de un minut şi 29 de secunde.

După ce a fost acordat ultimul premiu Oscar, Kimmel a încheiat show-ul anunţându-l pe Mark Bridges drept câştigător al concursului pentru cel mai scurt discurs de acceptare a unui trofeu. Bridges a susţinut un discurs de aproximativ 30 de secunde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.