Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 18 morţi în coliziunea dintre un tren şi un autobuz în Thailanda

Operation World
Thailanda

Cel puţin 18 oameni au murit şi 29 au fost răniţi duminică în coliziunea dintre un tren şi un autobuz de pasageri la est de Bangkok, au declarat pentru EFE serviciile de prim-ajutor, care au explicat că vor continua operaţiunile de recuperare a mai multor persoane care au rămas blocate în interiorul vehiculului, anunță AGERPRES.

Accidentul s-a produs la ora locală 09:20 (02:20 GMT) în staţia Khlong Khwaeng Klan din provincia Chachoengsao când un tren a lovit în plin autobuzul la bordul căruia călătoreau 60 de muncitori care intenţionau să ajungă la o ceremonie la un templu.

Olguța Vasilescu, replică pentru Violeta Alexandru: 'Lasă lecțiile și discursul politic de campanie că noi am fost răi și tu ești Zâna Bună a pensionarilor'

Potrivit publicaţiei locale Bang Pakong News, la trecerea de nivel nu există nicio barieră, iar şoferul autobuzului nu a reacţionat la semnalul acustic care anunţa sosirea trenului.

Un membru al echipelor de salvare a declarat pentru EFE că, la două ore după accident, salvatorii încă nu reuşiseră să recupereze trupurile prinse între fiarele contorsionate ale autobuzului şi că se aşteaptă ca numărul morţilor să fie mai mare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.