Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu, replică pentru Violeta Alexandru: 'Lasă lecțiile și discursul politic de campanie că noi am fost răi și tu ești Zâna Bună a pensionarilor'

ziuaconstanta.ro
lia olguta vasilescu

Violeta Alexandru a declarat, sâmbătă, la România TV că o decizie privind o altă creştere a pensiilor, pe lângă majorarea de 14% aplicată la 1 septembrie, va fi luată după încheierea acestui an, când Guvernul va avea o imagine asupra încasărilor de la buget în contextul crizei COVID. De asemenea, ministrul Muncii a explicat că „ar fi o inconştienţă să decizi ce nu poate suporta bugetul, doar dintr-un calcul electoral”, acuzând că PSD doar „creează nişte speranţe”. Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, i-a dat replica pe Facebook.

„Violeta, PSD a mărit cu 76 la sută pensia minimă și cu 60 la sută pensiile publice. Tu le-ai tăiat 26 la sută din cât scria în lege. Lasă lecțiile și discursul politic de campanie că noi am fost răi și tu ești Zâna Bună a pensionarilor, că nu ține! Sunteți de un an la guvernare și tot PSD e de vină pentru incompetența voastră? Hai, pa! Că pierdem timpul cu tine...”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.