Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele două adolescente din Vălcea date dispărute au fost găsite la Buzău: Fetele au plecat de bună voie de acasă

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Cele două eleve dispărute în urmă cu o zi pe drumul către şcoală au fost găsite la Buzău, au anunţat marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit agerpres.ro.

Citește și:  Gabriela Firea, ACUZAȚII BOMBĂ la adresa lui Carmen Dan: 'Când am spus că am fost filată, toți au râs. Acum s-a demonstrat'

Potrivit acestora, fetele au fost recuperate de poliţişti dintr-o scară de bloc, urmând să fie readuse în Vâlcea şi redate părinţilor.

"Nu aveam prea multe informaţii în acest moment, tinerele fiind găsite în urmă cu puţin timp, în siguranţă, într-o scară de bloc. Au ajuns la Buzău cu autobuzul, una dintre fete, Nicole, fiind la a treia plecare de acasă. Ultima dată, în luna ianuarie, tot în Buzău a fost găsită. Acum au plecat împreună acolo şi, din câte se pare, au cunoştinţe, prieteni în oraş respectiv", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Dispariţia celor două adolescente, una în vârstă de 13 ani, iar cealaltă în vârstă de 14 ani, a fost anunţată luni după-amiază de mama uneia dintre ele, îngrijorată fiind că fetele, colege de clasă şi bune prietene, nu au ajuns la şcoală şi nici acasă nu s-au întors după terminarea cursurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.