Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele două fete care au ieşit pe geamul maşinii în timpul mersului au fost sancționate de polițiști

112 politia politie

Poliţiştii vasluieni le-au identificat, joi, pe tinerele care au ieşit pe geamul unei maşini în timpul mersului şi pe proprietarul autoturismului, care se afla la volan.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, şoferul, un tânăr de 21 de ani, a primit cinci sancţiuni contravenţionale şi s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, iar cele două adolescente, ambele în vârstă de 15 ani, au primit câte o amendă în valoare de 217 lei deoarece nu purtau centura de siguranţă, conform agerpres.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

În cazul tânărului de 21 de ani, sancţiunile sunt pentru depăşire neregulamentară, pentru circulaţie pe sens opus de mers, pentru că se afla pe un drum public având înmatricularea suspendată, dar şi pentru depăşirea numărului legal de pasageri, totalul amenzilor ridicându-se la suma de 3.915 lei.

Poliţiştii vasluieni au început cercetările după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare video în care se vede cum două fete au ieşit pe geamurile unei maşini în timp ce aceasta se afla în mers. Filmarea a fost postată pe o reţea de socializare, iar reprezentanţii IPJ Vaslui s-au autosesizat din oficiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.