Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele două fete de 14 ani din comuna Baia de Fier, date dispărute joi, găsite într-un bar de lângă o parcare de TIR-uri

agerpres.ro
coada tiruri frontiera

Cele două fete de 14 ani din comuna Baia de Fier, județul Gorj, date dispărute joi, au fost găsite într-un bar de lângă o parcare de TIR-uri, în județul Vâlcea, potrivit Mediafax.

Inspectoratul de Poliție al Judeţului Gorj a anunţat că cele două fete au fost găsite de polițiști în localitatea Câineni, județul Vâlcea, într-un local public din zona unei parcări de TIR-uri.

Din declarațiile lor a reieșit faptul că nu au fost victimele niciunei infracțiuni.

Ultimele acțiuni înainte de războiul final - Ce fac Iohannis și Dăncilă în ultima zi de campanie

IPJ Gorj anunţa joi că Andreea Elena Zoltan, în vârstă de 14 ani, din Baia de Fier, a plecat de acasă, marți, la locuința prietenei sale, din aceeași comună, iar a doua zi au plecat împreună la școală, cu microbuzul. De atunci, familiile lor nu mai știu nimic de ele.

„La data de 21 noiembrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Zoltan Andreea Elena, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitate, cu o zi în urmă și până la momentul sesizării nu a mai revenit. La aceeași dată, la sediul Poliției s-a prezentat și o femeie de 49 de ani, din aceeași localitate, care a sesizat faptul că nepoata sa, Cazacu Maria Alexandra, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineața zilei de 20 noiembrie, când, în jurul orelor 8.00, cele două s-au deplasat cu microbuzul școlar la unitatea de învățământ ale cărei cursuri le urmează", declara, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.