Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele două persoane care au fost rănite grav în urma unei explozii în localitatea buzoiană Potoceni, transportate în Germania cu un avion MApN

spartan

Cele două persoane care au fost rănite grav în urma exploziei din localitatea buzoiană Potoceni sunt transportate vineri în Germania cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, potrivit news.ro.

”O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, efectuează vineri, 20 august, o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Timişoara – Hanovra – Hamburg – Otopeni, pentru transportarea a doi pacienţi. Ambii pacienţi au fost diagnosticaţi cu arsuri şi vor fi trataţi în facilităţi medicale de specialitate din Germania”, a transmis MApN.

Misiunea se efectuează ca urmare a aprobării ministrului apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, la solicitarea secretarului de stat şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Citește și: Declarație ȘOC în dosarul agenților VIOLENȚI de la SECȚIA 16: „Nu l-am denunțat pe Șeicaru„ ...

Echipa medicală va fi formată din specialişti ai UPU-SMURD Bucureşti şi ai Ministerului Apărării Naţionale.

Surse medicale au precizat pentru News.ro că este vorba despre cele două persoane rănite în urma unei explozii produse marţi seară într-o locuinţă din localitatea buzoiană Potoceni.

Proprietarul casei, un bărbat de 26 de ani, asistent medical la UPU în Spitalul Judeţean Buzău, a fost transferat cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara. El are arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, starea sa fiind foarte gravă.

Instalatorul care lucra în locuinţa în care a avut loc explozia, un bărbat de 51 de ani, are de asemenea, arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi a fost trimis iniţial la un spital din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.