Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai mediatizate cazuri de otrăvire vor fi prezentate într-un serial TV: Premiera are loc pe 21 octombrie

Gazeta de Nord Vest
otrava

Serialul documentar „Legături otrăvitoare”, despre unele dintre cele mai mediatizate cazuri de otrăvire din lume, va fi difuzat de postul Crime+Investigation începând cu 21 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, informează News.ro

Otrava a fost, de-a lungul istoriei, o armă folosită fie din raţiuni de gelozie extremă în crime pasionale, fie pentru a intra în posesia unor moşteniri substanţiale, în cazuri de autoapărare sau din răzbunare.

Cele 13 episoade ale serialului urmăresc unele dintre cele mai cunoscute cazuri de otrăviri din lume, atât din punct de vedere istoric, cât şi din prisma proceselor psihologice aflate în spatele acestor crime.

Vezi și: VIDEO - S-a lansat trailerul noului sezon 'The Crown': acțiunea se concentrează pe viața Prințului Charles și a Prințesei Diana

Prin interviuri cu experţi criminalişti şi psihiatri, fiecare episod reface firul evenimentelor şi motivaţiile care ar fi putut sta la baza unor astfel de fapte, analizând totodată schemele de gândire ale unor criminali celebri, printre care şi Lyda Southard, Nannie Doss şi Graham Young. De asemenea, vor fi dezvăluite metodele ingenioase şi greu de detectat la care apelau criminalii, dar şi efectele pe care substanţele administrate le-au avut de-a lungul timpului asupra victimelor lor.

Postul Crime+Investigation a fost lansat în România din 2013 şi este prezent pe toate platformele majore de cablu din ţară.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.