Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai negre bănuieli încep să se confirme în cazul coronavirusului: Datele radar arată o mega-operaţiune de muşamalizare în Wuhan

wuhan

Datele oferite de serviciul de meteorologie Windy.com arată cantităţi mari de dioxid de sulf (SO2) - un gaz incolor, iritant al mucoaselor, cu un miros înţepător şi gust acrişor - deasupra oraşului Wuhan, notează Mediafax.

Acest gaz este emanat după ce sunt arse materii organice - printre care şi cadavre umane - şi prezenţa lui în concentraţie ridicată susţine teoria conform căreia numărul real al deceselor cauzate de coronavirus este mult mai mare dec't cel anunţat oficial.

Regimul de la Beijing a ordonat incinerarea în crematorii a tuturor cadavrelor celor care au murit din cauza epidemiei. Crematoriile din Wuhan ard cadavre 24 de ore în fiecare zi din cauza epidemiei de coronavirus, transmite The Epoch Times.

Un angajat al unui crematoriu a declarat că este nevoie de mai multă forţă de muncă din cauza numărului mare de cadavre care sunt aduse de la spitale. Potrivit lui, cel puţin 100 de cadavre ajung în fiecare zi la crematiorul pentru care lucrează, de la cele spitalele în care sunt trataţi bolnavii. „Încep'nd cu 28 ianuarie, 90% dintre angajaţii noştri lucrează 24/7... nu am putut merge acasă”, a declarat el.

Numărul oficial al deceselor cauzate de noul tip de coronavirus din China a ajuns duminică la 910 la nivel mondial, 908 dintre decese fiind înregistrate în China continentală, informează CNN.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.