Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra actriță Millie Bobby Brown a vrut să-şi încheie cariera la Hollywood, după ce a ratat un casting pentru Game of Thrones

Millie Bobby Brown

Actriţa din "Strange Things" şi "Enola Holmes" a povestit în emisiunea lui Jimmy Fallon că a vrut să părăsească Hollywoodul după ce a ratat o audiţie. Millie Bobby Brown a devenit un adevărat star în câţiva ani graţie rolului Eleven din serialul Netflix "Stranger Things", relatează News.ro.

Actriţa, care a cunoscut un alt succes cu rolul Enola Holmes, difuzat tot de Netflix, i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că a vrut să se oprească după un eşec la o audiţie.

Înainte de a primi rolul Eleven, Millie Bobby Brown a dezvăluit că a fost foarte dezamăgită că nu a obţinut un rol pe care îl "voia cu adevărat" în serialul "Game of Thrones".

"Mi-au spus nu şi în acel moment mi-am spus că este cu adevărat dificil. Primeşti mulţi de "nu" înainte de un "da". Actriţa nu a precizat ce rol i-a fost refuzat. În această perioadă ea a vrut să părăsească industria "unde îţi petreci timpul fiind respins".

Citește și: Exodul medicilor se resimte: secțiile ATI se confruntă cu o nouă problemă majoră! Medicul Virgil Musta: 'Un medic nu poate fi făcut peste noapte'

Filmările la al patrulea sezon din "Stranger Things" au început săptămâna trecută, după ce au fost întrerupte înainte de primăvară din cauza pandemiei. Lansarea este prevăzută în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.