Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra Monica Pop a fost ATACATĂ de hoți: Ce spune medicul

Monica Pop

Monica Pop e cunoscută pentru intervențiile sale televizate, dar mai ales pentru cariera de medic. Numai că celebra Monica Pop nu are parte doar de bucurii. Ea spune că a avut parte de un an 2016 deosebit de greu. A fost anul în care a aflat că boala ei a recidivat, a trecut printr-o operaţie şi un tratament chinuitor, iar de Crăciun i-a fost spartă casa.

"Să plece odată 2016! A fost un an greu ! Cu probleme de sănătate şi de suflet! Am trecut printr-o operaţie şi printr-un tratament deloc uşor! Am avut parte de un comportament inadmisibil şi nedrept din partea unui ziarist frustrat şi al ministrului sănătăţii ! Şi de surprize de la oameni pe care i-am iubit ! Nedrepte! foarte nedrepte! N-aş fi crezut! Am pierdut-o pe Mia! Şi, nu numai!...De Crăciun, ne-a fost spartă casă! Uite câte duce o inimă, mare, dacă au încăput în ea atâtea! Au fost şi bune, dar nu multe! Una foarte bună, însă! Şi, câteva, mai mici! Cât să mă ţină sus! Relativ!

Citește și: Vești TRAGICE despre regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a

Nu trebuie să lăsăm relele să ne învingă! Avem premize bune, aşa se pare! Să ne încărcăm de energie pozitivă! Se va întoarce o părticică din binele pe care l-am făcut! Mult şi din suflet! Mult mai mult decât pentru mine! Am trăit mereu pentru oameni! Pentru ...alţi oameni! Pentru că mi-a păsat ! Şi pentru că aşa sunt eu ! Chiar dacă nu par! Cei care mă cunosc cu adevărat, ştiu! Unora nu le pasă! Nu ştiu! Aşa cred. Ştiu doar că le doresc tot binele din Univers! Să depăşim ce a fost rău! Cei care pot! Nu e uşor, dar e posibil! Depinde cât îl lasă inima, pe fiecare!", e mesajul medicului Monica Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.