Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrităţi din showbiz, ultim omagiu pentru renumitul actor Jerry Lewis

cinemagia.ro
jerry lewis

Nancy Sinatra, Carol Burnett, Jim Carrey, Joan Collins şi Jimmy Kimmel se numără printre numeroasele celebrătăţi din industria de divertisment care i-au adus un ultim omagiu duminică actorului Jerry Lewis, considerat o legendă a comediei americane, informează Reuters.

Jerry Lewis, care a reuşit să transforme un stil unic de comedie facilă într-o carieră îndelungată şi de mare succes, ce a inclus numeroase filme şi spectacole umoristice, graţie cărora a devenit o prezenţă constantă în calendarul american prin teledonul său organizat în fiecare an în Statele Unite de Labor Day (Ziua Muncii), a murit în Las Vegas, duminică, la vârsta de 91 de ani.

După anunţul referitor la decesul artistului, numeroase personalităţi din industria de divertisment americană şi-au exprimat regretul prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter sau în interviuri acordate unor posturi de televiziune.

Nancy Sinatra, fiica lui Frank Sinatra, a publicat pe Twitter următorul mesaj: "Dragă Jerry, tatăl meu va fi la fel de fericit să te vadă pe cât sunt eu de tristă să văd că ai plecat dintre noi. Să îl îmbrăţişezi şi din partea mea. Te voi iubi pentru totdeauna".

Citeşte şi: Unul dintre cei mai buni actori din istoria cinematografiei a încetat din viață / VIDEO

Deana Martin, fiica lui Dean Martin, partenerul lui Jerry Lewis din numeroase filme şi show-uri umoristice televizate, a publicat la rândul ei o declaraţie pe Twitter: "Sunt cu inima frântă de durere după moartea bunului nostru prieten, 'Unchiul' Jerry Lewis. L-am iubit toată viaţa şi îmi va fi tare dor de el".

Actriţa de comedie Carol Burnett a avut o intervenţie în direct la postul de televiziune CNN: "Ce moştenire frumoasă ne-a lăsat tuturor Jerry Lewis, sub forma filmelor şi apariţiilor sale televizate. Încă putem să le privim şi să râdem. Ne-a făcut să râdem până ne durea stomacul. Iar astăzi nu mai există mulţi oameni care sunt capabili să ne facă să râdem până ne doare stomacul. Multe dintre scenetele de comedie trebuie să fie tăioase. Însă genul lui de comedie a rezistat probei timpului".

Actorul Jim Carrey a publicat la rândul lui un mesaj pe Twitter: "Acel nebun nu a fost un figurant. Jerry Lewis a fost fără nicio îndoială un geniu, o binecuvântare impenetrabilă, o culme absolută a comediei! Eu sunt ceea ce sunt astăzi datorită lui".

Tot pe Twitter s-a exprimat şi prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel: "Jerry Lewis a fost un actor genial, dar şi un regizor, inventator şi filantrop".

O altă legendă a televiziunii americane, prezentatorul Larry King a publicat şi el un mesaj pe Twitter: "Jerry a trăit pentru a face lumea să râdă, iar noi am râs timp de decenii. Talentul său a fost depăşit doar de filantropia lui. Odihneşte-te în pace, prieten drag!".

"Regele Comediei, Jerry Lewis, a fost un talent uriaş şi un bun prieten. Odihneşte-te în pace. Ne vei lipsi foarte mult", a scris pe Twitter actriţa Joan Collins.

Actorul de comedie Kumail Nanjiani i-a adus şi el un ultim omagiu lui Jerry Lewis pe aceeaşi reţea de socializare: "Sunt destul de sigur că atunci când eram copil am fost cel mai mare fan din lume al lui Jerry Lewis. Odihneşte-te în pace, Jerry Lewis!".

Cory Booker, senator de New Jersey din partea Partidului Democrat, a scris pe Twitter următorul mesaj: "Puterea revelatoare şi vindecătoare a comediei a pierdut azi un alt titan. Odihneşte-te în pace, Jerry Lewis!".

Citeşte şi: Jerry Lewis - clovnul filmelor moderne, cu o mimică elastică și un suflet mare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.