Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul actor Johnny Depp, SMS-uri despre fosta soție: Hai să o ardem pe Amber! Hai să o înecăm înainte!

Mai multe SMS-uri scrise de actorul Johnny Depp ar fi conținut amenințări cu moartea față de fosta sa soție Amber Heard. Mesajele au fost citite în fața unei instanțe din Londra, anunță The Guardian.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 8: Cutu Catu Cazino e viata mea!

În luna noiembrie a anului 2013, actorul american Johnny Depp i-ar fi trimis un mesaj text actorului britanic Paul Bettany, în care ar fi scris „hai să o ardem pe Amber”. În aceeași zi, Depp i-ar fi trimis un alt mesaj lui Bettany în care ar fi adăugat „hai să o înecăm înainte să o ardem!!!”.

Mesajele au fost citite în timpul unei înfățișări în instanță la procesul lui Depp împotriva publicației britanice The Sun, după ce organizația de presă a publicat un articol în 2018 prin care susținea că Depp a agresat-o pe fosta sa soție Amber Heard. Foștii avocați ai lui Depp au trimis, din greșeală, o arhivă de 70.000 de mesaje către avocații cotidianului britanic.

„Voi renunța la băutură, dragul meu... am băut toată noaptea înainte să o iau pe Amber și să zburăm la Los Angeles, duminica trecută... a fost urât de tot, prietene... nu am mâncat zile întregi... prafuri... jumătate de sticlă de whiskey, o mie de pahare de Reb Bull și vodkă, pastile, două sticle de Champagne la bordul avionului și cu ce mă aleg???... o mahmureală cruntă și mulți nervi... m-am săturat...”, mai arată alte mesaje citite în fața judecătorilor.

SMS-urile au fost citite în timp ce avocații publicației The Sun încercau să argumenteze că Depp a fost violent față de Heard, acuzații pe care Depp le-a negat de mai multe ori. Avocatul lui Depp consideră că mesajele arată chiar contrarul.

Totodată, Depp a dat-o în judecată pe Heard în SUA, pentru calomnie, în urma unui articol scris de actriță pentru The Washington Post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.