Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul Antonio Banderas nu va putea interpreta rolul fondatorului Lamborghini în filmul despre prestigioasa marcă italiană de automobile

Shauntmax30
antonio banderas

Antonio Banderas nu va putea interpreta rolul fondatorului Lamborghini, într-un film despre prestigioasa marcă italiană de automobile şi care până la urmă îi va reveni lui Frank Grillo, relatează EFE.

Banderas a renunţat la acest rol deoarece filmările coincideau cu alte proiecte în care este implicat, a explicat Grillo, într-un interviu acordat programului "The Adam Corolla Show" şi publicat marţi de revista The Wrap.

Actorul italo-american Frank Grillo îl va interpreta astfel pe Ferruccio Lamborghini, în viitorul film "Lamborghini - The Legend", un proiect din care s-a retras şi Alec Baldwin care urma să-l joace pe Enzo Ferarri.

Bobby Moresco, cunoscut pentru a fi produs fimele "Crash" (2004) sau "Million Dollar Baby" (2004), va scrie scenariul şi va fi realizatorul acestei adaptări pentru marele ecran a cărţii, "Ferruccio Lamborghini. La storia ufficiale", scrisă de fiul său, Tonino Lamborghini.

Agenda lui Banderas este foarte încărcată în următoarele luni.

Pe lângă promovarea alături de Penelope Cruz a noului său film, "Competencia Oficial", foarte bine primit la Festival de Film de la Veneţia, el va juca alături de Harrison Ford în cel de-al cincilea lungmetraj din saga "Indiana Jones", care urmează să fie lansată în cinematografe la 29 iulie 2022, informează Agerpres.ro.

Banderas este implicat şi în filmările unei miniserii bazată pe cartea "The Monster of Florence: A True Story", care prezintă o serie de asasinate ce au avut loc între 1968 şi 1985 în regiunea Toscana (Italia).

Reputatul actor spaniol este totodată co-realizator al musicalului "A Chorus Line", a cărui premieră este prevăzută să aibă loc pe 8 octombrie la Teatro Calderón din Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.