Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul medic Monica Pop șochează: 'Dacă faceți leucemie, Doamne ferește, după vaccinul ăsta?'

stirescu.ro
Monica Pop

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, a șocat întreaga lume medicală și a speriat milioane de români cu o afirmație recentă. Într-o intervenție la Antena3, medicul oftalmolog, Monica Pop, s-a arătat îngrijorată de efectele secundare pe care acest vaccine le-ar putea avea în câțiva ani, sugerând chiar că oamenii ar putea dezvolta leucemie.

„Categoric nu mă voi vaccina și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni”, a declarat Monica Pop.

Analiza specialiștilor: când va începe scăderea cazurilor de Covid-19 în România/SURSE


La rândul lui, jurnalistul Adrian Ursu a declarat că se va informa foarte bine înainte de a lua astfel de decizii, însă momentan nu are destule informații.

Declarație la care Monica Pop a reacționat: "Cum n-aveti informatia, domnul Ursu? Cum puteti sa stiti dumneavoastra ce se intampla peste trei ani? Daca faceti leucemie, Doamne fereste!, dupa vaccinul asta?! Cum poti sa stii inductia genetica pe care o face asta, atat de scurt? Peste 5 ani ne putem vaccina! Categoric! Domnu Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”, a declarat Monica Pop la ”Sinteza Zilei”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.