Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celta Vigo, obligată să-l reprimească pe Santi Mina la antrenamente în ciuda procesului în care acesta e implicat

www.gettyimages.com
santi mina

Clubul spaniol de fotbal Celta Vigo a confirmat că a primit o cerere de la atacantul Santi Mina de a fi reintegrat în lotul echipei pentru antrenamentele din presezon, în timp ce aşteaptă verdictul la recursul privind o decizie a instanţei de condamnare la închisoare, scrie AFP, potrivit agerpres.

"Celta Vigo este obligată să-l accepte pe Mina la antrenamente, în condiţiile în care apelul depus de el nu s-a judecat, deci cazul său nu are încă un verdict final", se arată într-un comunicat al avocaţilor jucătorului remis conducerii clubului.

În luna mai, Santi Mina a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru abuz sexual asupra unei femei, pe 18 iunie 2017, la Mojacar (Almeria), însă fotbalistul a depus recurs.

Tribunalul din Almeria l-a absolvit în schimb de orice responsabilitate penală în acest caz pe Chacho Coudet, antrenorul echipei Celta Vigo, precum şi pe prietenul acestuia, fotbalistul David Goldar (UD Ibiza).

Instanţa l-a absolvit, totuşi, pe Mina de acuzaţia de agresiune sexuală, pentru care procuratura solicitase opt ani de închisoare, dar l-a încadrat la delictul de abuz sexual, pentru care a mai emis un ordin de restricţie pe o distanţă de 500 m faţă de victimă timp de 12 ani, precum şi plata unei indemnizaţii de 50.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.