Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celtic Glasgow l-a împrumutat pe Mohamed Elyounoussi, de la Southampton

www.dailymail.co.uk
Celtic Glasgow

Celtic Glasgow a anunţat, vineri seară, împrumutul extremei stânga Mohamed Elyounoussi (25 de ani), de la Southampton, pentru un sezon. În aceste condiţii, sosirea lui Billel Omrani, de la CFR Cluj, la echipa scoţiană, ar putea să nu se mai realizeze, potrivit Mediafax.

Potrivit BBC, Celtic nu va avea opţiunea de a-l transfera definitiv pe Elyounoussi la finalul împrumutului, astfel că fotbalistul se va întoarce la Southampton.

Mohamed Elyounoussi a fost transferat la Southampton în 2018, de la FC Basel, pentru aproximativ 18 milioane de euro. În primul sezon la formaţia din Premier League, fotbalistul care a evoluat atât ca extremă stânga, cât şi ca extremă dreptă, a fost folosit în 19 partide, însă nu a avut realizări notabile, astfel că s-a ales împrumutul său.

Citește și: Marius Copil și Nick Kyrgios s-au calificat în turul doi de la US Open

În cariera sa, Eyonoussi a mai evoluat pentru Sarpsborg, Molde şi FC Basel. De asemenea, internaţonalul norvegian este adversarul României în preliminariile EURO 2020, având 24 de meciuri şi cinci goluri la naţionala Norvegiei.

În urma transferului lui Elyonoussi, scad şansele ca Billel Omrani, de la CFR Cluj, să mai ajungă la Celtic. Potrivit gsp.ro, campioana Scoţiei ar fi oferit 3,3 milioane de euro pentru transferul atacantului francez.

La tragerea de sorţi de vineri, pentru grupele Europa League, CFR Cluj a fot repartizată în grupa E, alături de Lazio, Celtic şi Rennes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.