Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celtic oferă 3.3 milioane de euro pentru atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor - presă

dincolodesport.ro
billel omrani

Billel Omrani (26 de ani) are şanse mari să fie primul jucător care pleacă de la CFR Cluj, după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor. Ardelenii sunt gata să îşi dea OK-ul pentru transferul atacantului în Scoţia, la Celtic, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

Astfel, actele ar urma să se semneze, potrivit gsp.ro, în perioada imediat următoare. Interesul campioanei Scoţiei este unul mare, după ce cele două echipe s-au întâlnit în turul 3 al Ligii Campionilor. Francezul a făcut meciuri consistente, iar Celtic a decis să bage serios mâna în buzunar şi să facă o ofertă ”grea” (3.3 milioane de euro) pentru oamenii cu factor de decizie din conducerea lui CFR Cluj. Ipoteza a fost argumentată şi de Vasile Miriuţă, fostul antrenor al campioanei. ”Poate aflăm că Omrani a fost vândut. Înseamnă că s-a vândut un jucător. Deac, Omrani, Costache... Înseamnă că a fost vândut unul dintre ei. Anticipez, nu am informaţii. Nu-mi permit să-i întreb pe cei de acolo. Nu avea rost să-l iei pe Golofca, dacă ai patru 'aripi' deja. El a jucat foarte bine şi la Botoşani, dar nu ştiu ce a fost a FCSB. Poate nici nu a fost ajutat. E un jucător bun pentru campionatul României”.

Citește și: Rareș Bogdan, răspuns-fulger în locul lui Klaus Iohannis: ‘Încă o mostră de tupeu și sfidare’

Transformarea francezului se observă uşor în cifre. Petrescu a preluat un fotbalist cotat pe transfermarkt.de la 600.000 de euro, care astăzi este evaluat la 1,8 milioane de euro. Înainte de sezonul cu Dan Petrescu, acesta avea o realizare (n.r. gol sau pasă de gol), la 140 de minute jucate.

În primul sezon, Dan Petrescu l-a transformat pe Omrani într-un pasator, acesta bifând cele mai mule pase decisive într-o stagiune, din cariera sa. Actuala stagiune CFR l-a arătat pe marcatorul Omrani, golgheterul din Champions League apărând mai des la finalizare, în lipsa lui Ţucudean. Omrani a devenit şi unul dintre fotbaliştii care aleargă cel mai mult de la CFR, remarcându-se şi din punct de vedere al disciplinei tactice.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

Statisticile lui Omrani în acest sezon: 14 meciuri, 8 goluri şi 3 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.