Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centru SANADOR pentru vaccinarea împotriva COVID-19, în București, în Sectorul 1

sanador

SANADOR rămâne un partener medical de încredere în lupta cu virusul SARS-CoV-2. În continuarea sprijinului acordat autorităților naționale de combatere a răspândirii infecției cu noul coronavirus, prin testarea pacienților pentru infecția cu SARS-CoV-2, SANADOR se alătură campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, la 9 ianuarie 2021, s-au efectuat primele vaccinări anti-COVID la Centrul de vaccinare SANADOR, la personalul medical, conform Metodologiei în vigoare la nivel național.

Demersul implică alocarea de resurse materiale (locație, circuite separate de acces și ieșire, mobilier, utilități etc.) și umane (medici și asistente medicale, personal recepție, personal pentru curățenie și igienizare), totul fiind asigurat PRO BONO de Centrul Medical SANADOR.

Centrul SANADOR de vaccinare împotriva COVID-19 este situat în cadrul Clinicii SANADOR Victoriei, corp B, iar accesul se face prin strada Iacob Felix nr. 32, în zona Piața Victoriei, sector 1, București. Centrul beneficiază de circuite de acces și ieșire separate de restul activității clinicii, spațiu de triaj pentru acces în centru și spațiu de supraveghere ulterioară vaccinării. Persoanele vaccinate primesc un certificat prin care se atestă fiecare etapă a imunizării.

Dr. Andrei Rogoz, medic specialist boli infecțioase la Spitalul Clinic SANADOR și coordonatorul activității de vaccinare împotriva COVID-19 în SANADOR, explică: „Pacienții și persoanele care se prezintă la acest centru urmează un circuit prestabilit: sunt triați, vaccinați, supravegheați post-vaccinare, apoi primesc o adeverință din care reiese că au fost vaccinați. La acest moment, vaccinarea se adresează doar persoanelor din categoria I, conform reglementărilor în vigoare la nivel național. Vaccinul acesta este unul dintre cele mai sigure vaccinuri ca profil de efecte adverse sau severe.”

Află mai multe aici!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.