Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul de vaccinare de la Romexpo, în pericol să fie ÎNCHIS: primăria NU mai poate vira banii de funcționare

Agerpres - Reuters
vaccin protectie

Centrul de vaccinare de la Romexpo e în pericol să fie închis. În schimb, la acest moment, CM Caraiman susține că nu mai are rezerve de bani cu care să continue. Primăria Sectorului 1 nu mai poate vira bani, întrucât are nevoie de încuviințarea Consiliului Local pentru a finanța funcționarea.

„Centrul de vaccinare de la Romexpo s-a deschis pe 20.01.2021.

Cheltuielile de funcționare ale centrului de vaccinare au fost achitate în totalitate din Bugetul de venituri și cheltuieli al Complexului Multifuncțional Caraiman (deținut de Sectorul 1 – n.red.) care a fost mandatat, prin Hotărârea cu numărul 4/19.01.2021, de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență – Sector 1, să se ocupe de organizarea și funcționarea centrului.

De la înființare și până în prezent, CM Caraiman a cheltuit suma de 8.074.818 lei”, se arată în răspunsul formulat de Primăria Sectorului 1, la solicitarea Spotmedia.ro.

„Complexul Multifuncțional Caraiman a cerut prin rectificatire bugetară reântregirea creditelor, pe parte de cheltuieli de personal, (nu mai dispunem de resursele financiare necesare) în suma de 5.500.000 lei, sumă ce este necesară atât pentru plata salariatilor instituției, cât și a celor ce își desfășoară activitatea cu contracte de prestări servicii la Centrul de vaccinare Romexpo, până la la finele anului 2021”, a transmis Primăria Sectorului 1, la solicitarea Spotmedia.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.