Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEO-ul Binance este încrezător că bursa criptografică din SUA va deveni publică în trei ani

Binance.US intenționează să închidă o rundă majoră de finanțare privată în următoarele două luni pentru a deveni mai independent de Binance. Binance.US, filiala de schimb a criptomonedelor din SUA, afiliată de Binance, vizează o ofertă publică inițială (IPO) în 2024, potrivit CEO-ului și fondatorului Binance , Changpeng Zhao .

Binance.US intenționează să închidă o mare rundă de finanțare privată în următoarele două luni, care ar permite companiei să devină mai independentă de bursa globală, a declarat Zhao miercuri într-un interviu acordat publicației tehnologice The Information.

Zhao este încrezător că schimbul criptografic global va supraviețui represiunii de reglementare în curs de desfășurare a autorităților de reglementare globale și că Binance.US se va îndrepta către o listă publică în trei ani. "Binance.US va face doar ceea ce a făcut Coinbase", a declarat Zhao . El a spus că Binance a generat 800 milioane $ - 1 miliard USD profit anul trecut, conform cointelegraph.com

Știrea vine pe fondul mai multor autorități de reglementare globale care ridică îngrijorări cu privire la operațiunile Binance, autoritatea monetară din Singapore (MAS) adăugând miercuri site-ul web al Binance pe lista sa de alerte pentru investitori. Lista oferă o evidență a persoanelor nereglementate care „ar fi putut fi percepute în mod greșit ca fiind autorizate sau reglementate de MAS”.

Potrivit rapoartelor locale , Binance Asia Services (BAS), unitatea Binance din Singapore, funcționează ca o entitate separată și nu oferă servicii prin intermediul site-ului web al Binance, rulând o platformă diferită, Binance.sg. În iunie, MAS a declarat că intenționează să revizuiască cererea BAS pentru o licență conform Legii privind serviciile de plată. Binance a solicitat anterior să funcționeze în Singapore în temeiul legii în februarie 2020.

MAS nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii a Cointelegraph.

După cum sa raportat anterior, Binance a fost supusă unui control sporit din partea autorităților de reglementare globale în ultimele luni, cu avertismente emise de autorități din țări precum Regatul Unit, Statele Unite, Canada, Japonia, Italia, Thailanda și altele. Bursa și-a subliniat angajamentul de a coopera cu autoritățile de reglementare de mai multe ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.