Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, continuă să spună 'nu' criptomonedei Ethereum

Inc.com
jack dorsey

În ciuda faptului că Twitter a lansat 140 de NFT-uri pe blockchain-ul Ethereum, CEO-ul Twitter continuă să respingă criptomoneda ca investiție.

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a respins din nou ideea ca el să cumpere Ethereum ( ETH ), în ciuda activităților platformei de socializare cu jetoane nefungibile (NFT) bazate pe Ethereum.

Miercuri, platforma de socializare a anunțat un cadou prin Rarible , o platformă majoră NFT care utilizează rețeaua blockchain Ethereum pentru a crea tokenuri digitale de colecție.

Dar, în ciuda faptului că Twitter a lansat 140 de NFT-uri pe Ethereum - fundația pentru a doua cea mai apreciată criptomonedă după Bitcoin ( BTC ) - Dorsey se pare că rămâne loial exclusiv Bitcoin.

În urma știrilor NFT, utilizatorul Twitter Packanimal a sugerat că a fost „doar o chestiune de timp înainte” ca Dorsey să investească în Ethereum, la care CEO-ul a răspuns pur și simplu „Nu”.

Comunitatea criptografică a reacționat ulterior la răspunsul negativ a lui Dorsey asupra lui Ethereum, Adam Cochran, de la Cinneamhaim Ventures, criticându - l pe CEO-ul Twitter pentru că „este încă un maxi BTC”, în timp ce Twitter „imprimă NFT-uri bazate pe Ethereum pe Rarible”. „Cu acest nivel de gândire sunt surprins că nu va reprezenta SUA la Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo anul acesta”, a adăugat Cochran.

Dorsey, care este, de asemenea, cofondator și CEO al firmei de plăți digitale cripto-prietenoase Square, și-a exprimat anterior loialitatea față de Bitcoin singur, afirmând într-un tweet din 2019 : „Am doar bitcoin”. La conferința Bitcoin 2021 de la începutul lunii iunie, el a spus : „Bitcoin schimbă absolut totul. [...] ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.