Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cercetările conduse de IPJ Bistrița-Năsăud în cazul minorului găsit spânzurat nu susţin ipoteza unei provocări online

spanzurat streang

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis, miercuri, că informaţiile obţinute în urma cercetărilor efectuate până la această dată în cazul decesului elevului de 14 ani, găsit spânzurat în urmă cu o zi, nu conduc la confirmarea ipotezei că acesta ar fi răspuns la o provocare lansată pe o reţea de socializare, potrivit agerpres.ro.

"Cu privire la informaţiile vehiculate în spaţiul public, conform cărora un minor, de 14 ani, s-ar fi sinucis din cauza unei provocări de pe o reţea de socializare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud face următoarele precizări: ieri, 12 octombrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, a fost găsit spânzurat în interiorul unei locuinţe de pe raza municipiului. A fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt efectuate cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost dispusă necropsia. Din cercetările efectuate până în prezent, nu au reieşit date şi informaţii care să conducă la confirmarea ipotezei prezentate în spaţiul public", a comunicat IPJ.

Inspectorul şcolar judeţean Aurelia Dan a declarat pentru AGERPRES că există speculaţii că elevul de clasa a opta ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe o reţea de socializare şi a adăugat că a cerut sprijinul Poliţiei pentru a demara de urgenţă o campanie de conştientizare, în rândul elevilor şi al părinţilor, asupra pericolelor care pândesc în mediul online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.