Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cercetătorii americani au studiat relaţia dintre căsătorie şi pierderea în greutate

cuplu

Cercetători americani au demonstrat că mariajul influenţează pierderea în greutate a cuplurilor căsătorite. Femeile şi bărbaţii căsătoriţi care au kilograme în plus slăbesc rapid şi nu se îngraşă după aceea. Specialiştii de la Universitatea Davis din California au urmărit indicii de sănătate în cazul a circa 300 de persoane.

Majoritatea dintre acestea, care au slăbit după ce s-au căsătorit, şi-au menţinut greutatea şi după opt ani. Mai mult, cei care aveau o siluetă perfectă înainte de căsătorie nu şi-au ieşit din formă, iar persoanele obeze necăsătorite şi-au păstrat excesul de greutate, potrivit rador.ro.

Citește și: Ultim moment! BEC a publicat noile procente pentru Primăria Capitalei și sectoare. Ce noi schimbări au apărut

Oamenii de ştiinţă au descoperit că mariajul joacă rolul de stimulent pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos. Sprijinul partenerului nu este neglijabil în acest caz. Aceste observaţii au fost confirmate şi în cazul cuplurilor care au o relaţie de mult timp fără a fi căsătorite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.