Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Certificate false de vaccinare împotriva COVID-19, depistate la PTF Albiţa

Inquam Photos / George Calin
certificat covid

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa a doi tineri din Republica Moldova care au prezentat la controlul de frontieră câte un certificat fals de vaccinare împotriva COVID-19.

"Pe data de 30 noiembrie, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasageri într-un autoturism, doi cetăţeni din Republica Moldova, bărbat şi femeie, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. La controlul de frontieră, cei doi tineri au prezentat, alături de documentele personale de identitate şi câte un certificat privind testarea prin metoda RT PCR pentru depistarea SARS-CoV-2, ambele emise în Republica Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că acestea sunt false", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, urmând să dispună măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.