Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetățenii din județul Cluj au la dispoziție, de astăzi, o linie telefonică pentru informații despre coronavirus

pixabay.com
diverse, media, telefon

Cetățenii din județul Cluj, care doresc informații despre COVID-19, au la dispoziție, de miercuri, o linie de telefon pentru care funcționează și în weekend, au anunțat reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) Cluj.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Cluj transmis, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că se oferă informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

Citește și: Traian Băsescu, după ce Guvernul a decis închiderea barurilor, restaurantelor și bisericilor: 'Sunt măsuri slabe! Numărul celor infestați e mult mai mare'

„S-a deschis, începând de miercuri, linia telefonică 0364 430 030, pentru cetățenii din județul Cluj, care doresc informații despre COVID-19. Programul de funcționare al liniei telefonice este zilnic între orele 7 și 23, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cei care apelează acest număr pot intra în legătură cu personal medical specializat, care oferă informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă. Cetățenii sunt rugați să apeleze numărul unic 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia telefonică dedicată”, se arată în comunicat.

Noua linie este deservită de personal medical care lucrează în ture.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.